Кулінарія

Салат “курка хе” по-корейськи з солодким перцем

Салат «Курка хе» по-корейськи з солодким перцем дуже простий у приготуванні і при цьому дуже популярний. Звичайно, найголовніше в цьому рецепті – маринад. Саме маринад і «робить» цей салат. З спецій потрібна приправа для корейської моркви, за бажанням можна додати паприку, улюблені спеції. Салат підійде і для повсякденного столу, і для святкового.

Салат “Курка хе” по-корейськи з солодким перцем

Підготовка інгредієнтів:

1. Курячу грудку отвариПодготовка інгредієнтів:ть з сіллю і лавровим листом.

2. М’ясо порвати на волокна (можна нарізати).

3. Болгарський перець вимити, видалити насіння, м’якоть нарізати соломкою.

4. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати півкільцями.

Приготування маринаду для хе:

5. У сотейнику змішати рослинне масло і оцет, всипати приправу для корейської моркви, чорний перець, сіль і цукор. Можна додати паприку або свої улюблені спеції.

Як готувати маринад для курки хе

6. Маринад закип’ятити, додати томатну пасту, прогріти пару хвилин при помішуванні.

Приготування салату

7. З’єднати всі інгредієнти салату.

8. Залити салат гарячим маринадом, дати настоятися пару годин, періодично перемішуючи. Можна додати зелень за бажанням. Оцет регулюйте на свій смак, може знадобитися більше для гостроти.

Інгредієнти: Грудка куряча – 1 шт. ; Цибуля ріпчаста – 1 шт; Перець болгарський (різного кольору) – 3 шт; Сіль – за смаком; Лавровий лист – 2 шт. ; МАРИНАД: Масло рослинне – 0. 5 склянки; Оцет – 2 ст. л. ; Спеції для корейської моркви – 1 ст. л. ; Перець мелений чорний – 0. 5 ч. л. ; Сіль – за смаком; Цукор – 1 ч. л. ; Томатна паста – 1 ст. л.